סביח בפיתות פרנה כמו במסעדות - מירב מלכה
המצרכים לפיתות פרנה ללא התפחה:
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים
5 כפות סוכר
5 וחצי כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח לקראת סוף הלישה.
לקרוץ עיגולים ביידים רטובות להניח בתבנית על ניר אפיה
(אפשר לתת לזה התפחה של 10 דקות על התבנית כבל לא חייב)
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.
למילוי:
חצילים מטוגנים
פרוסות לימון
בצים קשות
חומוס
סחוג
מלפפון חמוץ
פיטרוזליה
וטחינה
בהצלחה
Merav🍰
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
פרנה: 1/2 5 כוסות מים ?! , כדאי להתחיל בחצי הכמות !