סביצ'ה אינטיאס - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
חצי פילה אינטיאס טרי טרי
כוסברה קצוצה
אבוקדו חתוך לקוביות קטנונות
פלפל צ'ילי טרי חתוך לקוביות קטנטנות
אננס/מלון/מנגו חתוך לקוביות קטנטנות
בצל סגול קצות דק דק
לימון
מלח
שמן זית
הכנה:
כרבע שעה לפני ההגשה, סוחטים מיץ לימון וממליחים את הדג החתוך לקוביות קטנטנות ומערבבים קלות.
לאחר רבע שעה, מערבבים בזהירות עם שאר המרכיבים ומזליפים שמן זית, מוסיפים מלח אם יש צורך ועוד לימון אם נחוץ.
בתאבון ♡ דיתוש
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments