סוטלאג' -קינוח אורז עם מתוק
כוס מדידה חד פעמית חמה
קרדיט לגליה הארוש ג'ננה
1 כוס אורז מבורר ושטוף
4 כוסות מים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
750 מ"ל חלב
250 שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות קורנפלור שטוחות +
½ כוס מים
לבשל את האורז עם 4 כוסות מים
עד לריכוך וצימצום כל הנוזלים
להוסיף את החלב השמנת הסוכר והוניל
להביא לרתיחה
להנמיך את הלהבה
לערבב 2 כפות קורנפלור עם ½ כוס מים
להוסיף לתערובת האורז
לבשל על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות עד שמסמיך
למזוג לצלוחיות
לפזר קינמון
באהבה נועם זיגדון
Comentários