סוכריות עראיס נדירות - שף ערן גולני
מצרכים: 4 טורטיות חצי קילו בשר טחון בצל 1 בינוני קצוץ חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה מלח דק פלפל שחור גרוס פפריקה מתוקה כמון טחון שמן קנולה
איך מכינים: בקערה גדולה מכניסים את הבשר עם הבצל והפטרוזיליה מוסיפים כפית פפריקה וכף כמון עם 3 כפות שמן, מוסיפים כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
על קרש חיתוך פורסים טורטייה ומורחים במעט שמן ושמים מהתערובת בשר שהכנו קודם שכבה בעובי 1 סמ ומגלגלים לאחר שקיבלנו גליל ארוך חותכים מקטעים באורך 3 סמ ומשפדים על שיפוד. משמנים מעט את הסוכריות ומניחים על גריל חם ומשומן וצולים מכל הצדדים
מומלץ להגיש עם טחינה ואריסה חריפה למי שאוהב
בתאבון
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments