סופגניות אפויות - מירב מלכה
סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל להנות ממתוק בחנוכה, סופגניות מושלמות!
16 סופגניות
מרכיבים:
500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)
להתפיח שעה
לאפות על 200° למשך עשרים דקות.
לפזר אבקת סוכר וריבה שאוהבים.
בהצלחה
Merav🍰
Comentários