top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

סופלה גבינת ריקוטה עם בצל ירוק וזעתר אפוי בגביע בצק פילו טעם מטורף - אריה רוזנשטוק


250 גרם גבינת ריקוטה 2 ביצים מקציפים מעט את הביצים 2 כפיות קורנפלור 2 כפיות קמח בצל ירוק קצוץ /שמיר /פטרוזיליה כפית זעתר איכותי מלח פלפל לפי הטעם בצק פילו חתוך לקוביות 20/20 30 גרם חמאה לתערובת הגבינה 70 גרם חמאה למרוח על הפילו


אופן הכנה: תבנית מאפיינס עם שקעים.אפשר גם תבנית מאפיינס חד פעמי כוס זכוכית בקוטר יותר קטן מהשקע של התבנית. מערביים את הגבינה עם כל החומרים. מורחים עלה עלה בחמאה 4עלים שכל עלה בתנועת סיבוב שתהיה צורה עגול. מניכים על תחתית הכוס כאשר הכוס הפוכה ומכניסים לשקע של התבנית. יוצקים מהתערובת לא עד הסוף אופים 180 מעלות 20 דקות בערך עד הזהבה.


בהצלחה 🌹🌹🌹








18 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page