top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

סופלה שוקולד כשר לפסח - מירב מלכה

סופלה שוקולד כשר לפסח - מירב מלכה


המצרכים:

  • 200 גרם (2חבילות) שוקולד מריר

  • 1/2 כוס שמן

  • 3 ביצים שלימות

  • 1/2כוס סוכר

  • 3/4 כוס קורנפלור

  • מטבע שוקולד לבן


אופן ההכנה לסופלה שוקולדי כשר לפסח:

  1. המיסו את השוקולד עם השמן וערבבו היטב, הוסיפו את הביצים השלימות, הסוכר והקורנפלור, ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  2. שפכו למאפינס והכניסו מטבע שוקולד לבן במרכז.

  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך 8 דקות.


בהצלחה

Merav🍰


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page