סופלה שוקולד עם הפתעות קל זריז והכי טעים - נועם זיגדון
כוס מדידה 240 מ"ל
מצרכים:
½ כוס קמח
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
קורט מלח
5 כפות שטוחות סוכר
½ כוס קמח תופח
2 ביצים L
תוספות:
קוביות שוקולד מריר או לבן
לקישוט - אבקת סוכר
להמיס את החמאה והשוקולד המריר
להוסיף את המלח והסוכר
להוריד מהגז
להוסיף את ½ כוס קמח
לערבב טוב
להוסיף בהדרגה ביצה אחרי ביצה תוך כדי עירבוב
לצקת ל - 4 תבניות או 2 ספלים גדולים
להטביע קוביות שוקולד מריר או לבן
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° בין 8-10 דקות
לבזוק מכל אבקת סוכר
באהבה נועם זיגדון
*******
Komentar