מצרכים:
2 קילו בשר כתף חתוך לקוביות גדולות 3 גבעולי כרפס עם העלים 1 ראש שיני שום 8 תפוחי אדמה פרוסים לרבעים 2 כפות פפריקה ½ כפית כורכום פלפל שחור גרוס 1 כפית כמון ½ כוס שמן מלח מים
2 בצלים קצוצים מטוגנים פיטרוזליה קצוצה לקישוט
לחמם סיר רחב עם שמן לטגן את הבשר מכל הצדדים להוסיף את הפפריקה המתוקה השום והכרפס להוסיף מים שיכסו את הבשר לתבל ולבשל על אש גבוהה כשעה וחצי להוסיף מים במידת הצורך לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק להוסיף אותם לסיר מעל הבשר לטגן בצל עם מעט שמן עד שמשחים להוסיף לסיר לפזר פיטרוזליה קצוצה להנמיך את האש ולבשל על להבה נמוכה כעשר דקות
באהבה נועם זיגדון
Comentarios