סופריטו עוף ותפוחי אדמה בקלי קלות - במטבח עם דיתוש
מתכון ספרדי עתיק, כלכך פשוט ומשלושה מרכיבים בלבד!
כ-4 כרעיים מפורקות לשוקיים וירכיים/רק שוקיים
כ-10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גדולות (2 ס"מ)
4 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות(אופציונלי)
מלח, פלפל
הכנה:
לטגן את הבצלים עם מלח ופלפל במעט שמן עד לשקיפות.
להוציא ולטגן את העוף עד להזהבה ולהוציא.
לטגן את קוביות תפוח"א ולהוציא.
לסדר בסיר את הבצל, מעל את העוף ולפזר את תפוח"א.
בקערה, לערבב מים רותחים עם מלח ופלפל ולשפוך מעל לתבשיל.
צריך מעט מאוד מים( כרבע מגובה התבשיל).
להרתיח ולהקטין האש.
לבשל כשעה וחצי עד לצמצום הנוזלים
בתאבון
דיתוש
Yorumlar