top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

סיגר פילו פאי פקאן - ליטל אשואל

סיגר פילו פאי פקאן

1 חבילה בצק פילו של שמרית 300 גרם פקאן טבעי 1 כף מחוקה קינמון 2 כפות סוכר לבן 1 כף סוכר חום 3 כפות מייפל 100 גרם חמאה מומסת


לסירופ: 1 כוס מים 1 כוס סוכר חצי כף סירופ מייפל (מבשלים לסירופ ומקררים היטב)


אופן ההכנה: 1. במעבד מזון שמים פקאן, סוכרים, קינמון ומייפל ומעבדים עד לעיסה רכה של פקאן.

2. לוקחים כל פעם שלושה דפי פילו כאשר על כל אחד מעט מורחים חמאה מומסת ומניחים אחד על השני. פורסים לרוחב ל3 רצועות.

3. מניחים לרוחב כל רצועה ממלית הפקאן, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לסיגר ארוך וצר. ממשיכים כך עם כל דפי הפילו.

4. מורחים בחמאה מומסת ואופים ב180 מעלות על תכנית טורבו למשך 25 דקות.

5. יוצקים סירופ וטורפים









5 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page