עלי סיגר במילוי דגים
12 יחידות עלי סיגר
500 גרם דג סלומון קצוץ גס
1 בצל בנוני קצוץ דק
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
5 עלי נענע קצוצים
4 שיני שום כתוש
1 כפית פלפל צ'ילי חריף
1 כפית כמון
כפית מלח
פלפל שחור
גרידה מקליפת לימון שלם
מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה
*"לדבק"*
2 כפות קמח
¼ כוס מים
לערבב לבלילה חלקה
מניחים לאורך הסיגר בחלק התחתון 1 כף גדושה כפות מהמלית
מברישים את השוליים ב"דבק"
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק
ומטגנים את הסיגרים עד לקבלת גוון זהוב
באהבה נועם זיגדון
Comentarios