סינבון מאפה שמרים במילוי קינמון - נועם זיגדון
לבצק:
1 קג קמח
3 כפות שמרים יבשים
½ כוס סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כוסות מים חמימים רכה
½ כוס שמן
2 ביצים
ללוש לבצק אחיד ורך
להתפיח כשעה
למילוי קינמון
לערבב בקערה :
50 גרם מחמאה או חמאה
¼-1 כוסות סוכר לבן או חום
2 כפות קינמון
לסירופ:
½ כוס מים
½כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לגליז:
4 כפות סוכר
1 כף עד ½-1 כפות מים
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים
כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך
למרוח במילוי הקינמון
לגלגל לרולדה
להכניס למקפיא ל-20 דקות
לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ
להכניס לתבנית שקעים.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180°
עד שמזהי.
כשהסינבון מתקרר לזלף את הגלייז ולפזר גבישי סוכר לקישוט
באהבה נועם זיגדון ❤️
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Komentar