סירות אסאדו
מתכון: חבילת בצק עלים 1 קילו אסאדו ללא עצם 2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות רחבות 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף תבלין שווארמה 1 כף תבלין גריל עוף 1 כף תבלין שום גבישי פלפל שחור גרוס בנדיבות מלח כוס וחצי מים
אופן ההכנה: בסוטאז' רחב שמים שמן בכמות נדיבה, סוגרים את האסאדו מכל צדדיו. מוסיפים בצל ותבלינים ונותנים להיטגן יחד כעשר דקות. מוסיפים תבלינים ומים, מכסים ונותנים לרתוח. מכבים את הגז ומעבירים לתנור 130 מעלות למשך 4-5 שעות.
מוציאים מן התנור ומפוררי
ם את האסאדו. נותנים להתקרר לגמרי.
פותחים את בצק העלים וחותכים מלבנים ארוכים אך לא מאד. ממלאים בכמות נדיבה של אסאדו במרכז כל מלבן ומהדקים את הקצוות כך שתצא צורת סירה.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה מורחים בחלמון, מפזרים שומשום ואופים ב180 מעלות תכנית טורבו למשך 20 דקות
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments