סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר - גולדי מטעמים
ממולאים בבשר הודו+בקר
מתכון/ גולדי מטעמים
לטחון בשר הודו+ בקר,
לטחון 1 תפוח"א+
ראש 'לחם רטוב וסחוט וטחון
1 בצל לטחון.
לתבל:
כורכום, פפריקה, תבלין קציצות, מלח, פלפל לבן לערבב הכל היטב.
לבחור תפוח"א בגודל בינוני,
לקלוף ולחתוך תפוח"א לאורך לשני חצאים. לרוקן את התפוח"א, ליצור קציצות בהתאמה לגודל התפוח"א ולדחוס לתוך השקעים.
*אפשרי לטבול בביצה לטגן ואז לבשל.
להכין סיר שטוח עם כמה שיני שום, קופסת רסק, מלח מעט, פלפל לבן, פפריקה, כמון, כורכום, 1/4 כוס שמן, 2 כוסות מים ולהרתיח הכל.
לאחר שרתח לשים את הסירות כשהבשר כלפי מעלה, לבשל עד שנשאר רוטב להגשה,
בערך כ 30 - 20 ד' בלהבה בינונית.
*********
Comentários