סלט אבוקדו פיקנטי - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
כולם קוראים לו גוואקמולי בתרגום לעברית סלט , מטבל או ממרח אבוקדו.
אפשר להכין אותו כממרח בגרסה הקלאסית אבל רצוי להפוך אותו לסלט עם מרכיבים נוספים שמקפיץ את הטעמים לחיך.
מצרכים:
1 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
בצל ירוק 1 חתוך
מיץ מלימון 1
מעט שמן זית
מלח
צ'ילי יבש לפי הטעם
נערבב הכל יחד ונניח בצד ל-10 דקות לספיגת טעמים😋
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments