top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

סלט בורגול ירק פיצוחים ופירות יבשים - כרמית דהאן

סלט בורגול ירק פיצוחים ופירות יבשים - כרמית דהאן


כוס בורגול עבה שטוף אפשר להשרות במים חמים כשעה ולסנן אני אוהבת לבשל את הבורגול רבע שעה לסנן וצנן צרור פטרוזיליה קצוץ 5 עלי כרפס עלים+גבעולים קצוץ 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ 4 משמש יבש קצוץ חופן חמוציות חופן שקדים מולבנים קלויים חופן פקאן קלוי קצוץ חופן אגוזי מלך קצוצים

לשים בקערה את כל המרכיבים מלבד האגוזים מתבלים בשתי כפות שמן מיץ משני לימונים גרידה מלימון אחד כף סילאן כף רכז רימונים כף סוכר

מלח ופלפל שחור מערבבים היטב מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים שוב ומגישים








29 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page