סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים - כרמית דהאן
כוס וחצי בורגול עבה שטוף ומושרה במים רותחים למשך כחצי שעה מסננים היטב מהמים ומניחים בקערה חותכים בטטה בינונית לקוביות קטנות מסדרים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה מרססים ספריי שמן מעט מלח וכפית סילאן מערבבים מעט
באותה צורה מכינים את הסלק ומסדרים גם אותו על נייר האפיה אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים מוסיפים את הסלק והבטטות לקערה עם הבורגול קוצצים בצל סגול וצרור קצוץ של פטרוזיליה מוסיפים לסלט קולים במחבת חופן אגוזי מלך ומוסיפים לקערה
בנוסף מוסיפים לסלט חופן חמוציות
מתבלים במיץ מלימון אחד מלח פלפל שחור כף רכז רימונים מעט שמן
בתאבון
Comentarios