סלט גזר ואננס - אמונה בוארון
המצרכים:
2 גזרים גדולים חתוכים לרצועות להיעזר במנדולינה
5 פרוסות אננס משומר חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים דק
לרוטב:
1/2 כוס מיץ של האננס
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון טרי
1/2 כוס פקאן מסוכר
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
קורט אבקת ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
לערבב את הגזר, האננס והסלרי בקערה ולכסות בנייר נצמד.
לשמור במקרר.
לערבב את מיץ האננס עם התבלינים ולשמור בצנצנת סגורה במקרר.
רק לפני הארוחה למזוג את הרוטב על הגזר לערבב טוב.
להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
Comments