מצרכים:
חציל גדול שטוף וחתוך לקוביות .
לפזר מלח ו,להניח במסננת. מתחת קערה,
כ40 דקות.
ליבש עים נייר סופג היטב.
2 גמבות
.מעט מיץ לימון .לפי טעמכם.
3 עגבניות מגורדות
2 קופסת רסק עגבניות בינונית
שמן לטיגון
6 שיניי שום כתוש
כוס מים אם צריך עוד מים להוסיף .בהדרגה.
רבע כף סוכר
מלח פלפל שחור.פלפל מתוק כמון פלפל חריף למי שאוהב.
תיבול לפי טעמכם.טעמו ותקנו טעמים.
מלח כפית שטוחה
פלפל שחור כפית שטוחה
פפריקה מתוקה כפית
פפריקה חריפה 1/2 כפית שטוחה
מעט כמון.
כמות התיבול לפי טעמכם.
לטגן בשמן חם ,לא רותח
את הבצל, ו החציל הגמבה והשום לטגן ביחד .
לערבב עד לריכוך
להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב .להוסיף את העגבניות והרסק ואת הסןכר. והמיים.לערבב לטעום ולתקן טעמים.
לקצוץ מעט פטרוזיליה ולהוסיף.למחבת.
טעים קר או חם
top of page
bottom of page
Comments