מצרכים: שש ביצים בטמפרטורת החדר כוס סוכר 200 גר חמאה בטמפרטורת החדר 400 גר אגוזים טחונים דק 150 גר שוקולד לעוגה. שקית סוכר וניל כפית גדושה אבקת אפיה.
את התנור לחמם ל180 מעלות. תבנית 26 משומנת או תבנית 24 לעוגה גבוהה יותר אני השתמשתי בתבנית 26.(להמיס את השוקולד במיקרו .בן מארי, על הגז)
בקערה. את הביצים שלמות. סוכר וניל סוכר ואת החמאה, להקציף היטב חמש שש דקות. להוסיף את האגוזים, שוקולד המומס ,אבקת אפיה .לערבב היטב .בתנועת עטיפה בסבלנות לאיחוד החומרים. ליצוק לתבנית. אפיה כ45 דקות.שימו לב לחום התנור שלכם.כל תנור מתנהג אחרת. להניח לעוגה להתקרר קרור מלא.ליפני המילוי והציפוי. . כמו שהסברתי בתחילת הפוסט.אפשר לחצות את העוגה לשתיים ולמלא בפודינג וניל איסטנט אריזה של אוסם.או רק אבקת סוכר מעל..
Kommentare