סלט חצילים ברוטב עגבניות - כרמית דהאן
2 חצילים שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות קופסאת עגבניות מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות 4 שיני שום קצוצות רבע כוס מים מעט סוכר, מלח,פפריקה מתוקה, כמון חצי צרור כוסברה קצוצה
ממליחים את קוביות החצילים מניחים במסננת ונותנים לחצילים מספר שעות להגיר נוזלים מנגבים את החצילים
אופציה אחת היא לטגן ואופציה שניה לרסס ספרי שמן לפזר על נייר אפיה ולאפות
במחבת רחבה שמים מעט שמן מוסיפים את העגבניות המרוסקות רסק העגבניות והמים מביאים לרתיחה מוסיפים את השום מתבלים מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה מוסיפים את החצילים מבשלים עוד עשר דקות מורידים מהאש ומוסיפים כוסברה קצוצה
בהצלחה
Comentários