top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

סלט חצילים - ליטל אשואל

סלט חצילים


מתכון: 2 חצילים חתוכים לקוביות בינוניות 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות בינוניות 3 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות 5-6 שיני שום פרוסות אחד מיכל 240 מ"ל עגבניות מרוסקות 1 כף גדושה רסק מרוכז 1 כוס מים חצי כף פפריקה מתוקה חצי כף תבלין שום גבישי חצי כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית צ'ילי גרוס 1 כפית מלח חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:

- שמים תחילה את קוביות החצילים במסננת עם מעט מלח ומשהים ל20 דק' להגרת נוזלים.

- מטגנים את קוביות החצילים ומוציאים על נייר סופג

- בסיר שמים שמן בכמות נדיבה, מתחילים בטיגון הפלפל הירוק כחמש דק'. מוסיפים עגבניות ופרוסות שום ומטגנים כעשר דקות עד שהעגבניות נעשות מחוספסות וטיפה נמרחות.

- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק, תבלינים ומים ומערבבים.

- מוסיפים את החצילים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות.

- לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מקררים ומעבירים לכלי אטום. מאכסנים במקרר.









41 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page