מצרכים: כוס קינואה עדיף צבעונית כוס עדשים שחורות בטטה אחת קטנה חצי בצל סגול פטרוזיליה כוסברה בצל ירוק שקדים קלויים שמן זית מיץ מ2 לימונים מלח ופלפל
איך מכינים 1.בסיר עם מים רותחים מבשלים קינואה למשך 10 דקות 2.בסיר נוסף מבשלים את העדשים למשך 17 דקות (עדיף להשרות את העדשים כשעה לפני הבישול) 3.מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות אופים עם מעט שמן זית מלח ופלפל למשך 14 דקות על 200 מעלות. 4.מקררים את כל מה שבישלנו 5.בקערה גדולה מערבבים את הקינואה העדשים והבטטה. 6. קוצצים את העשבי תיבול ומוסיפים לקערה כולל את הבצל הסגול קצוץ. 7.מטבלים עם שמן זית לימון מלח ופלפל ומקשטים בשקדים קלויים
מתאים ליד לאבנה או יוגורט
סלט בריא ומזין בתאבון
Comments