סלט כרוב סגול נדיר עם הפתעות - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
חצי כרוב סגול קצוץ דק
בצל סגול בינוני חתוך לרצועות
קשיו קלויים
שומשום
חומץ שום (נמכר בפודשופ) או מעט חומץ תפוחים
מלח, פלפל
מעט תבלין צ'רקסי שבז'ישור/דואה
שמן זית
מיץ לימון
הכנה:
לטגן בשמן זית את הבצל הסגול כחמש דקות על אש בינונית קטנה עד לשקיפות והתרככות
לצנן ולהוסיף לכרוב ושאר המרכיבים ולערבב.
לתת לסלט לנוח כרבע שעה.
בתאבון ♡
דיתוש
Comments