סלט מטריף לכל עת - שחר שולמית
מיוחד לט"ו בשבט
מידות אוניברסליו
מצרכים:
700 גרם סלק חי ללא קליפה
1/3 כוס שמן
כוס מיץ לימון
1/2 כוס סוכר
מצרכים לתוספת:
1/3 כוס שקדים פרוסים
1/3 כוס זרעוני חמניה
1/3 כוס זרעוני דלעת
1/3 כוס פקאן מסוכר
אופן ההכנה:
במעבד מזון גוררים את הסלק על פומפיה גסה.
מניחים אותו בקערה עם התיבול ומערבבים היטב מספר פעמים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
קולים במחבת את התוספות ומערבבים בין לבין שלא ישרפו (לא כולל הפקאן המסוכר)
בסמוך להגשה מוסיפים לסלק המתובל את הפקאן המסוכר והאגוזים הקלויים ומפארים את הארוחה
בהצלחה
שלכם שולמית
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments