סלט סלק ואפונה, שקדים ופקאן מסוכר - שחר שולמית
חגיגה במהירות שיא
מצרכים:
אריזה של סלק מבושל (500 גרם) עם הנוזלים
1/2 קופסת שימורים של אפונה ירוקה ללא הנוזלים(275 גרם)
3 כפות שמן
6 כפות מיץ לימון
כפית מחוקה מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מצרכים לעיטור הסלט:
50 גרם פרוסות שקדים קלויים
30 גרם פקאן מסוכר קצוץ דק
אופן ההכנה:
חותכים את הסלק (אפשר בחותכן דקורטיבי)
מוסיפים לו את שאר המצרכים מלבד המצרכים לעיטור ומערבבים היטב
מפזרים בסמוך להגשה את השקדים והפקאן ומתמוגגים
בהצלחה
שלכם שולמית
*********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
Comments