מתכון:
2 גזרים קלופים.
2 סלקים בינונים קלופים.
עם הקולפן חותכים לרצועות דקות - ג׳וליאנים.
להניח את הגזר בנפרד, ואת הסלק בנפרד.
כדי שהסלק לא יצבע את הגזר יש להכניס את הז׳וליאנים של הסלק החי לתוך קערה עם מים קרים ולחכות 15 דקות עד שכל הצבע יוצא, ומתיצב.
מסננים היטב ללא טיפת מים.
ואז מעבירים לצלחת של הגזר, מערבבים.
הכנת הרוטב:
1 מיץ סחוט מלימון אחד
כפית חרדל דיז׳ון
כפית שטוחה מלח ורוד הימלאיה
1/4 כפית פלפל שחור
כפית סילאן
3-4 כפות שמן זית
לשקשק היטב.
ואז לזלף על הסלט.
לקשט בכמה עלי פטרוזליה.
כאשר הסלט סופג את הטעמים הוא יותר טעים.
ממליצה.
תוספת טובה לכל דבר.
コメント