סלט צ'רשי דלעת טריפוליטאי - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
1 דלעת יפנית או חתיכה גדולה של דלעת רגילה
חתוכים לקוביות גדולות.
1 תפוח אדמה גדול
3-4 שיני שום כתושות
1-2 כפות אריסה
כף פפריקה אדומה
מעט פפריקה חריפה
מעט כמון
קורט קימל טחון(כראוויה)
טיפונת שמן
מיץ לימון
מלח
הכנה:
לבשל את תפוח האדמה במים עד לכמעט ריכוך. להוסיף אליו את קוביות הדלעת ולבשל עוד 10 דקות עד לריכוך מוחלט.
למעוך את שניהם(יש שאוהבים להשאיר מעט חתיכות קטנות).
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד להטמעה.
*הולך נהדר עם קוסקוס ומפרום וחמוצים ליד.
הולך גם על פרוסת חלה טריה וחמוצים.
בתאבון ♡
דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
Comments