סלט קוסקוס - כרמית דהאן
חצי חבילה של קוסקוס בינוני מוכן לפי ההוראות להכין ולצנן בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות יוצקים 2 כפות שמן קנולה כף שמן זית ומספר טיפות שמן צ'ילי(לא חייב) על בטטות מערבבים מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור מסדרים על נייר אפיה ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה עד שהבטטות נצלות ומתרככות מצננים מעט קוצצים חצי צרור פטרוזילה בצל סגול קטן חופן חמוציות שמים את הקוסקוס בקערה מוסיפים את הפטרוזיליה הבצל והחמוציות מתבלים בלימון מלח ופלפל וכף רכז רימונים שמים מעל את קוביות הבטטה השמן שהם נאפו בו מפזרים מעל מעט אגוזי מלך ושקדים קלויים בתאבון
Comments