top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

סלט קינואה וכרוב - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* כוס קינואה אדומה. 1/2 כרוב סגול. 3 כפות חמוציות. 100 גרם שקדים פרוסים קלויים. פטרוזיליה.

*לרוטב:* 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית פלפל שחור. 2 כפות שמן. 3 כפות מיץ לימון. 2 כפות סילאן.


*לאופן ההכנה:* 1. לבשל את הקינואה כ-25 דקות ולאחר הבישול להעביר למסננת עד להתקררות מלאה. 2. יש לחתוך את הכרוב דק דק. 3. בקערה יש להוסיף את הקינואה, הכרוב החמוציות, השקדים והפטרוזליה. 4. בקערה קטנה יש לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולהוסיף לסלט. 5. לערבב היטב את הסלט .









277 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page