סלט שעועית בובס עם בצל מטוגן - אמונה בוארון
המצרכים:
200 גרם שעועית לבנה גדולה מסוג בובס
4 שיני שום כתוש
2 כפות מיץ לימון
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
2 כפות שמן
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/2 כוס כוסברה קצוצה
אפשר פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
להשרות את השעועית במי ברז ללילה. לבשל עד לריכוך, רצוי לא לרכך מידי. לסנן ולקרר.
לטגן את הבצל עם השמן 5 דקות או עד להשחמה הרצויה.
להוסיף את הבצל והתבלינים לשעועית, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
בהצלחה
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments