מתכון:
5-6 נתחי סלמון שטופים,
להניח בתבנית על גבי תבנית עם נייר אפיה.
מכינים רוטב:
1 כף חרדל איכותי
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 כפות מיץ לימון
כף סויה מתוקה.
מערבבים היטב,
מעסים את הדג עם מעט שמן זית, מזלפים על כל הנתחים את הרוטב.
מוסיפים מסביב ומעל עגבניות שרי, מעט טימין( קורנית)
שמים כמה שיני שום.
ומכניסים לאפיה .
200 מעלות. בערך 25 דקות תלוי בתנור של כל אחד.
לאחר הוצאת התבנית , אפשר לחתוך רצועות אבוקדו..
טעיםםםם
Comments