top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תערן גולני שף

סלק צלוי בטאבון - שף ערן גולני


סלק צלוי בטאבון

2 סלקים גדולים טימין רוזמרין 2 שיני שום שמן זית רוטב בלסמי מלח ים פלפל שחור גרוס


איך מכינים מבשלים בסיר גדול עם מים את הסלקים שלמים לא מקולפים למשך שעה לפחות בודקים עם שיפוד אם הם רכים וישר מוציאים את הסיר למים זורמים, הם יתקלפו עם טיפה מגע. בקערה קטנה שמים חתי כוס שמן זית, טימין ורוזמרין קצוצים שום כתוש ויש לנו שמן זית מתובל. מחממים טאבון לחום גבוה או תנור ביתי לחום 300 מעלות פורסים לפרוסות בעובי חצי סמ ושמים בתבנית נירוסטה מזלפים שמן זית מתובל מלח ופלפל ומכניסים לטאבון או לתנור למשך 7 דקות לקבלת צלייה חזקה מוציאים מזלפים בלסמי ומחזירים לעוד 2 דקות אפשר לפורר מעל גבינת פטה

שיהיה בתאבון








15 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page