top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

סמבוסק גבינה - נועם זיגדון

סמבוסק גבינה - נועם זיגדון


כוס מדידה חד פעמית חמה


לבצק:

1ק"ג קמח מנופה.

½1 כפות שמרים יבשים.

100 גרם מחמאה מומסת

2 ביצים L.

2 כפות סוכר.

1 כף מלח

2 כפות חוויאג' לאפיה

2 כוסות מים פושרים.


למילוי:

2 חב' גבינת טוב טעם.

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

150 גרם גבינה בולגרית

2 ביצים

1 כף קמח

פלפל שחור


להמיס את השמרים עם הסוכר וכוס אחת של מים להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהמחמאה

ללוש לבצק לקראת הסוף להוסיף את המחמאה

להתפיח את הבצק כשעה

לתת לבצק לנוח כשעה.


לחלק את הבצק ל-20 חלקים לקרוץ עיגולים בעובי ½ ס"מ למלא במלית לקפל ולהדק שוליים.


להניח בתבנית למרוח בביצה לפזר שומשום


לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כ-12 דקות עד להזהבה.



באהבה נועם זיגדון 💞


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page