סמבוסק חומוס בטעם של פעם - במטבח עם דיתוש
מאפה עיראקי כל כך טעים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים.
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים/שקית שמרית
מעט סוכר
מעט מלח
1/2 כוס שמן
כ-3 כוסות מים
לערבב את כל החומרים וללוש כמה דקות.
להניח להתפחה בקערה משומנת לשעה וחצי.
למילוי:
2 כוסות חומוס מבושל/2 קופסאות שימורים חומוס
בצל גדול קצוץ ומטוגן
מלח, פלפל
מעט כורכום
כפית כמון
*** ניתן לגוון ולהוסיף מעט פתיתי צ'ילי גרוס
לערבב ולטחון במעבד מזון.
הרכבה:
לחלק הבצק ל 3-4 עיגולים.
לרדד ולשטח לעיגול ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס הפוכה או רינג מקצועי.
למלא במרכז כל עיגול מהמילוי ולסגור בעדינות לצורת חצי עיגול.
להדק בקצוות עם האצבע ולהשלמת ההידוק אפשר לעבור שוב על הקצוות עם קצה המזלג.
לחמם שמן בגובה ס"מ בסוטאז' רחב.
לטגן את הסמבוסדים כמה דקות מכל צד עד להזהבה.
להעביר לקערה עם נייר סופג.
*** בכדי לשמור על השמן צלול שימו כמה חתיכות של גזר בסיר כשהשמן חם.
בתאבון ❤️
דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
Comments