סמבוסק חומוס הכי טעים - ליזי פרנליז
מתכון של סבתוש
לבצק:
1/2 קילו קמח
1/2 כוס שמן
לערבב יחד בקערה
ולהוסיף: מלח. מים לפי הצורך עד לקבלת בצק טוב. ( לא דביקי)
למילוי חומוס:
קוצצים 3 בצלים
מטגנים ומוסיפים חומוס מבושל טחון ( או 1 קופסאת שימורים)
מתבלים :
מלח. כמון . פפריקה מתוקה ומעט שמן.
מבשלים 10 דקות ומקררים
מכינים את הסמבוסק:
מרדדים חתיכת בצק לעובי דק.
קורצים עיגולים עם כוס.
שמים באמצע מילוי חומוס
סוגרים
מהדקים את הקצוות עם היד ועושים צורה עם מזלג.
מטגנים בשמן עמוק.
בתאבון!!
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments