top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
ליזי פרנליז

סמבוסק חומוס הכי טעים - ליזי פרנליז

סמבוסק חומוס הכי טעים - ליזי פרנליז


מתכון של סבתוש


לבצק:

1/2 קילו קמח

1/2 כוס שמן

לערבב יחד בקערה

ולהוסיף: מלח. מים לפי הצורך עד לקבלת בצק טוב. ( לא דביקי)


למילוי חומוס:

קוצצים 3 בצלים

מטגנים ומוסיפים חומוס מבושל טחון ( או 1 קופסאת שימורים)

מתבלים :

מלח. כמון . פפריקה מתוקה ומעט שמן.

מבשלים 10 דקות ומקררים


מכינים את הסמבוסק:

מרדדים חתיכת בצק לעובי דק.

קורצים עיגולים עם כוס.

שמים באמצע מילוי חומוס

סוגרים

מהדקים את הקצוות עם היד ועושים צורה עם מזלג.

מטגנים בשמן עמוק.


בתאבון!!


********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page