ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד - אריאלה גולדמן
הספגטי ללא בישול מקדים .הוא מתבשל בתוך הרוטב
~ לחמם 5 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל פרוס דק ,חצוי
~ להוסיף פלפל אדום חריף, יבש שלם ו 5 שיני שום שלמות. לטגן קלות.
~ להוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה, כפית סילאן/ או סוכר, חצי כף מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כף פפריקה.
לטגן כמה שניות ולהוסיף פנימה חבילת ספגטי קטנה 250 גר ( לחבילה של 500 גר הוסיפו 2 קופסאות רסק עגבניות )
~ למלא מים עד כיסוי הספגטי ,להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולכסות את הסיר .מידי פעם לערבב עם מזלג.
לבשל עד שהספגטי רכים ואין נוזלים
Comments