ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית - אמונה בוארון
המצרכים:
1 חבילה של ספגטי דקים
400 גרם של ברוקולי טרי
200 גרם גבינה צפתית
1 כף שטוחה מלח לבישול הספגטי
1/2 כף מלח לבישול הברוקולי
2 כפות שמן
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה:
לבשל את הספגטי במים וכף שטוחה מלח 10 דקות, לסנן ולקרר.
לפרק את הברוקולי לפרחים, לבשל במים וחצי כף מלח 5 דקות.
לסנן ולקרר.
לפורר את הגבינה הבולגרית, לחמם את השמן להוסיף את השום את הספגטי הברוקולי והגבינה לתבל עוד לפי הטעם.
להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments