top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית - אמונה בוארון

ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית - אמונה בוארון


המצרכים:

1 חבילה של ספגטי דקים

400 גרם של ברוקולי טרי

200 גרם גבינה צפתית

1 כף שטוחה מלח לבישול הספגטי

1/2 כף מלח לבישול הברוקולי

2 כפות שמן

1 כפית שום כתוש


 אופן ההכנה:

לבשל את הספגטי במים וכף שטוחה מלח 10  דקות, לסנן ולקרר.

לפרק את הברוקולי לפרחים, לבשל במים וחצי כף מלח 5 דקות.

לסנן ולקרר.

לפורר את הגבינה הבולגרית, לחמם את השמן להוסיף את השום את הספגטי הברוקולי והגבינה לתבל עוד לפי הטעם.


להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.


בהצלחה


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page