ספגטי פונגי פטריות - דקלה אלהרר
¾ חבילת ספגטי
30 גרם חמאה
סלסלת פטריות חתוכות
כפית שום כתוש
שמנת להקצפה 38%
כפית אבקת מרק, מעט מלח
אופן ההכנה:
מכינים ספגטי לפי הוראות הכנה במקביל לרוטב.
לחמם בסיר חמאה, להוסיף פטריות ולטגן2 דק.
להוסיף את השמנת להקצפה ולערבב, להוסיף תיבול ולערבב שוב.
לשים לב שהשמנת לא נשברת.
לערבב הכל עד אשר מתחיל להסמיך ולסגור את האש.
לשפוך מעל את הפסטה המוכנה לתבנית מתאימה ולגרד מעל פרמזן
בתאבון
Opmerkingen