top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

ספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל - מירב מלכה

עודכן: 28 בינו׳ 2023



ספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל - מירב מלכה

המצרכים לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:

  • 1 כוס חלב

  • 1/4 כוס סוכר

  • 3 ביצים

  • 2 כוסות קמח

  • 1 שקית אבקת אפיה

לטיגון:

  • חמאה

להגשה:

  • סירופ מייפל

  • אבקת סוכר

  • גרגירי רימון

אופן ההכנה לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:

  1. בקערה, מערבבים היטב חלב עם סוכר וביצים עד לאיחוד

  2. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד לאיחוד וקבלת בלילה חלקה וללא גושים

  3. במידה וזה סמיך מידי מוסיפים חלב ואם דליל מידי מוסיפים קמח (צריך לצאת במרקם כמו של קטשופ)

אופן הטיגון:

  1. מעבירים את הבלילה החלקה לבקבוק לחיצה

  2. משמנים מחבת עם חמאה ומזלפים פסים לאורך המחבת

  3. מטגנים עד להשחמה והופכים את הפסים

  4. מטגנים מהצד השני מספר שניות ומוציאים לצלחת

  5. מוסיפים גרגירי רימון, מזלפים סירופ מייפל ומפזרים מעט אבקת סוכר

  6. מגישים ומתענגים

Merav 🍰


********

המלצה: ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את המחבת המושלמת להכנת 4 פנקייקים במקביל בקלות ובמהירות 👇🏽







9 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page