ספירלות לביבות תפו"א (שבלולים),לבשל 1 ק"ג תפו"א עד רכות בקוביות עם כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית טימין יבש,לסנן ליבש על האש 3 דקות להכין פירה דק וחלק לקרר,להוסיף 2 ביצים רבע כפית טימין יבש רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות שמן זית 4 כפות עמילן תפו"א (אפשר קורנפלור)מלח לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,להכניס לשקית זילוף לחתוך את הקצה שיהיה פתח של 1 ס"מ. לחמם שמן ל190 מעלות ליצור ספירלות עם השקית זילוף בשמן החם לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה לנייר סופג ובתאבון.(להגיש עם מיונז,קטשופ,אלף האיים וטחינה ואו מה שאוהבים
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments