עגבניות במילוי גבינה וסלמון מעושן - אמונה בוארון
המצרכים:
2 כוסות תרד טרי
5 כוסות מים
1 כף מלח שטוחה
200גרם גבינת כנען
250 גרם גבינת קוטג'
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית שום יבש גרוס
6 עגבניות אדומות וקשות
100 גבינה לבנה
250 גרם סלמון מעושן
אופן ההכנה:
להרתיח את המים עם כף המלח.
להוסיף את התרד לחלוט 2 דקות ולסנן ולקרר ולקצוץ דק.
לערבב את הגבינות עם שאר המצרכים.
את הסלמון לחתוך לקוביות
קטנות.
להשאיר כמה קוביות לקישוט.
להוסיף לגבינות להניח בצד כמה דקות
לספיגת הטעמים.
לרוקן את תוכן העגבניות למלא כל עגבנייה מתערובת הגבינות.
להניח על צלחת הגשה לקשט בסלמון וירק.
בהצלחה
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments