עוגה רולדה בטעם קפוצינו
לרולדה:
*5 ביצים
להפריד ולהקציף עם
*5 כפות סוכר.
*להכניס את החלמונים
*4 כפות שמן
*חצי אבקת אפיה
*5 כפות גדושות של קמח
לשמן את הניר אפיה
* *להוציא ולהשאיר בצד 3 כפות מהבלילה
לקישוט:
להוסיף ל3 כפות שנשארו בצד-
כפית נס קפה .
לערבב היטב להכניס לשקית זילוף
לשמן תבנית עם ניר אפיה
ולזלף צורות -לאפות את זה 3 דקות.
להוציא מהתנור ולשפוך מעל את שאר הבלילה -להכניס לאפיה של 12 דקות על 180°
למילוי-
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל .
4 כפות גבינה לבנה
כף אבקת סוכר
למרוח על הרולדה קרם קפוצ'ינו בנדיבות ומעל זה את הקרם.
לגלגל ולאחסן במקרר
בהצלחה
Merav🍰
Commentaires