top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגה רולדה בטעם קפוצינו - מירב מלכה


עוגה רולדה בטעם קפוצינו

לרולדה:

*5 ביצים

להפריד ולהקציף עם

*5 כפות סוכר.

*להכניס את החלמונים

*4 כפות שמן

*חצי אבקת אפיה

*5 כפות גדושות של קמח

לשמן את הניר אפיה

* *להוציא ולהשאיר בצד 3 כפות מהבלילה


לקישוט:

להוסיף ל3 כפות שנשארו בצד-

כפית נס קפה .

לערבב היטב להכניס לשקית זילוף

לשמן תבנית עם ניר אפיה

ולזלף צורות -לאפות את זה 3 דקות.

להוציא מהתנור ולשפוך מעל את שאר הבלילה -להכניס לאפיה של 12 דקות על 180°



למילוי-

להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל .

4 כפות גבינה לבנה

כף אבקת סוכר

למרוח על הרולדה קרם קפוצ'ינו בנדיבות ומעל זה את הקרם.

לגלגל ולאחסן במקרר

בהצלחה

Merav🍰








10 צפיות0 תגובות

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page