top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגה רולדה מתוקה - מירב מלכה


עוגה רולדה מתוקה - מירב מלכה


5 ביצים להפריד ולהקציף עם

5 כפות סוכר.

להכניס את החלמונים

4 כפות שמן

1כף מיץ לימון

חצי אבקת אפיה

5 כפות גדושות של קמח


לעיגולים-

להוציא 3 כפות מהבלילה לצבוע בצבע אדום

להכניס לשקית זילוףועל הניר אפיה משומן לצייר עיגולים.

להכניס לאפיה של 3 דקות להוציא ולשפוך מעל את שאר הבלילה ולהכניס שוב

לאפיה 12 דקות על 180°

אחרי שזה מתקרר להקציף שמנת מתוקה(או ריץ) עם פודינג וניל

להוסיף 4 כפות גבינת שמנת

3 כפות אבקת סוכר

לגלגל ולקרר.

בהצלחה

Merav🍰








20 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page