עוגה רולדה מתוקה - מירב מלכה
5 ביצים להפריד ולהקציף עם
5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
1כף מיץ לימון
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לעיגולים-
להוציא 3 כפות מהבלילה לצבוע בצבע אדום
להכניס לשקית זילוףועל הניר אפיה משומן לצייר עיגולים.
להכניס לאפיה של 3 דקות להוציא ולשפוך מעל את שאר הבלילה ולהכניס שוב
לאפיה 12 דקות על 180°
אחרי שזה מתקרר להקציף שמנת מתוקה(או ריץ) עם פודינג וניל
להוסיף 4 כפות גבינת שמנת
3 כפות אבקת סוכר
לגלגל ולקרר.
בהצלחה
Merav🍰
Comments