top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

עוגה שוקולד קלה להכנה - השף מיכה כלפה

עוגה שוקולד קלה להכנה - השף מיכה כלפה


המתכון בכוסות ולא בגרמים

את התערובת אפשר ליצוק לכל מני תבניות בכל הצורות

תבנית 24


מצרכים:

3 כוסות קמח תופח

חצי כוס סוכר לבן

1 כוס סוכר חום

2 כפות רום

1 כפית סודה לשתייה או 1 אבקת אפייה

1.1/4 כוס מים /חלב / מיץ תפוזים

1 כוס שמן

6 כפות שוקולית

5 ביצים

1/4 כוס פיסטוקים טחונים. או המלצה שלי במקום פיסטוק פיקאן מסוכר

לציפוי השוקולד:

250 גרם שמנת מתוקה

360 גרם שוקולד מריר משובח

כף ברנדי או רום


אופן הכנת הציפוי:

מחממים שמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ליקר ומערבבים עד שהשוקולד נמס


אופן ההכנה:


1. בקערת מיקסר להכניס את כל החומרים חוץ מהביצים ולערבב ביחד.


2. לאחר שהתערובת מעורבבת טוב , מוספים את הביצים אחת אחת בלי להפסיק לערבב.


3. את התערובת להעביר לתבנית 24 .


4. את העוגות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל- 50 דקות בערך , לפני שמוצאים בודקים עם קיסם באמצע העוגה אם הוא יוצא יבש.


5. לקרר את העוגה טוב, וליצוק עליה את הגנש ולקרר.


*********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽

👩🏼‍🍳




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page