אלפחורס - תמרה בר מוחא
120 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
3 חלמונים
250 גרם קורנפלור
200 גרם קמח(אני הישתמשתי בקמח כוסמין של רובינפלד 80%)
1 א.אפיה.
למילוי וציפוי:
ריבת חלב
וקוקוס
אופן ההכנה:
במיקסר אם וו לישה שמים חמאה רכה ואבקת סוכר ומקרימים מוסיפים את החלמונים להקרמה.
ומוסיפים את הקורנפלור ומעבדים עד שאחיד מוסיפים את הקמח וא.אפיה בסוף עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
בנייר אפיה פותחים חלק מבצק בין שתי נירות אפיה קורצים עיגולים ניתן לטבול את הקורצן בקמח או קורנפלור מידי פעם.
אפיה בחום בינוני על 170° למשך 11 דקות.
לתת לו להתקרר ולמלא אם שקית זילוף ריבת חלב.
לסגור ולצפות מסביב בקוקוס.
בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments