עוגיות אצבע פריכות מבית סבתא בטעם חלומי חובה ליד הקפה - נועם זיגדון
עוגיות אצבע מבית סבתא פאני
650 גרם קמח
3 ביצים L (או 4 M )
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
¾ כוס שמן
1 סוכר וניל
להקציף את הביצים עם סוכר לקצף בהיר ותפוח
להוסיף את השמן הסוכר וניל את האבקת האפיה והקמח
ללוש לבצק רך ונעים
להעביר למשטח מקומח מעט
לגלגל לרצועות דקות בעובי ½-1 ס"מ
ולחתוך לאצבעות באורך 6 ס"מ
לגלגל בסוכר
לאפות בתנור שחומם מראש
על 140° מעלות כרבע שעה
באהבה נועם וסבתא פאני עטייה ❤️
*********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comentarios