top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

עוגיות בוטניום ושקדים מושלגות - אריה רוזנשטוק


מתכון :

3 חלבונים

300 גרם קמח שקדים

150 גרם סוכר

תמצית וניל .אם רוצים גם תמצית מי ורדים

אבקת סוכר לציפוי


אופן הכנה :

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קצף יציב

להוסיף את הקמח שקדים לערבב עם כף

להוסיף את תמצית וניל

ליצור כדורים בגודל של 2 ס"מ לגלגל על אבקת הסוכר .להניח על נייר אפיה .

לאפות 180 מעלות 12 עד 15 דקות ממשיכים עם טארפש (מושלגות בוטנים) מטורףףףףףףף 2 כוסות בוטנים קלויים וטחונים

2 כפות קמח מצה

1 כוס סוכר

חצי שקית אבקת אפיה

1 ביצה

חצי כפית קינמון

חצי כפית ציפורן


אופן הכנה

מוסיפים את כל החומרים מעבדים עד עיסה אחידה

מגלגלים לתוך אבקת סוכר. שמים בניירות אופים 170 מעלות 15 עד 20 דקות.

בהצלחה









127 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page