עוגיות חומוס- נון נוחודי
עוגיות מהמטבח הפרסי 40 עוגיות קרדיט למיטל אהרוני
*לבצק* 2 כוסות חומוס טחון דק 1 כוס אבקת סוכר 1 כוס שמן 1 כפית הל טחון 1 חלמון ביצה 2 כפות מי ורדים
*לקישוט* 1/2 כוס פיסטוקים טחונים גס/שקדים פרוסים
מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערה מערבבים אבקת סוכר קמח חומוס והל מוסיפים את השמן החלמון ומי הוורדים לשים לבצק מעט חולי מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה יוצרים כדורים קטנים מקשטים בפיסטוקים קצוצים או בשקדים מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה אופים במשך 10 דקות
מצננים
באהבה נועם זיגדון
留言